slovensko sadje s
certifikatom Izbrana kakovost

Na Kmetiji Erjavec suho sadje predstavlja preplet tradicije, kakovosti in našega
globokega spoštovanja do narave. Sušenje sadja je tradicionalna metoda konzer-
viranja, ki omogoča, da se ohranijo vse dragocene hranilne snovi, okus in aroma
svežega sadja, hkrati pa se podaljša njegova obstojnost. Naš postopek sušenja je
skrbno zasnovan tako, da ohrani čim več naravnih lastnosti sadja.

Uporabljamo tradicionalne metode sušenja, ki zagotavljajo, da vsak kos suhega
sadja obdrži svojo naravno sladkost in bogato teksturo, brez dodanih sladil ali
konzervansov.
Suho sadje je idealen prigrizek za vse, ki iščejo zdravo alternativo sladkarijam,
saj je polno vitaminov, mineralov in energije. Poleg tega je priročno za potovanja,
pohodništvo ali preprosto kot okusen dodatek k vsakodnevnim obrokom.
Na Kmetiji Erjavec skrbimo, da je naše suho sadje vedno vrhunske kakovosti in
predstavlja najboljše, kar narava ponuja.

Čokoladno suho sadje

SUHO SADJE OBLITO V VEGI ČOKOLADO – v ponudbi imamo tudi oblito sadje v vegansko čokolado, kar pomeni brez dodanih jajc in mleka.

Naša ponudba suhega sadja, oblitega s čokolado, je prava simfonija okusov. Suhe slive in suha jabolka so oblita s temno čokolado z 64 % deležem kakavovih zrn, ki dodatno poudari bogat okus sadja, medtem ko suhe hruške obdamo z mlečno čokolado z 38 % deležem kakavovih delov, ki se popolnoma sklada z nežnim okusom hrušk. Proces sušenja sadja na nizki temperaturi ohranja večino vitaminov in mineralov, čokoladni preliv pa dodaja rahlo sladkobo in čokoladno razvajanje. Vsak košček vam ponuja užitke v zdravem sladkanju.

Za zdrav zajtrk

Naše suhe jabolčne kocke prinašajo sladko in hrustljavo noto vašemu zajtrku ter vas polnijo z energijo za nov dan. Z ljubeznijo in skrbnostjo pridelana jabolčna poslastica hitro postane nepogrešljiv del vašega jutranjega rituala. Suhe jabolčne kocke so bogat vir prehranskih vlaknin, izdelane iz slovenskih jabolk s certifikatom »Izbrana kakovost« ter so posušene na nizki temperaturi, kar ohranja veliko vitaminov in mineralov. Tako ne uživate le v okusni jutranji poslastici, temveč tudi v pomembnih hranilih, ki jih vaše telo potrebuje.

Hitro pripravljen nadev
za štrudelj

Naša sveže naribana jabolka sušimo na nizki temperaturi, da ohranimo čim več vitaminov in mineralov, kar omogoča, da ohranijo svoj odličen okus in koncentrirano aromo jabolk. Ribana jabolka lahko uporabite namesto svežih, kadar želite skrajšati postopek priprave peciva ali ko nimamo svežih jabolk na zalogi. Zelo primerna so tudi za daljše skladiščenje. V paketu je 300 g suhih ribanih jabolk, kar zadostuje za pripravo velikega pekača jabolčnega zavitka. S svojo hrustljavostjo lahko jabolčni ribančki popestrijo tudi žita za zajtrk ali jih uporabimo le kot zdrav prigrizek. Pripravite jih tako, da ribana jabolka namočite v vročo vodo za 20 minut in že jih lahko uporabljate kot sveže naribana.